Karriär vs Arbete med Uppdrag Agenturen Change Agent 

Med mitt arbete med livs rehabilitering  inom Change Agent så vill jag skapa bland det viktigaste botemedlet och det är delaktighet.
 

Att skapa känslor som driver på vårt samarbete att se visioner och förstå varför det är så viktigt.


Enda sedan vi var barn så har vi haft en inneboende vilja och det är att bli sedda och bekräftelse att det vi gör är viktigt och att vi gör det bra.

Vi vill känna oss trygga att kunna ta sig igenom vardagen, att kunna möta det okända med tillräckligt mycket mod och ta möjligheterna

Det är skilland på att känna dig trygg och vara säker

 


För när vi får ett förtroende så vill leva upp till det,
Varför?

 

Vi behöver veta att vårt liv har en mening, ett syfte och ett värde, och veta vad det bidrar till! 
 

Jag tar upp hur vi ser och hur våra tre tillits former vi har och hur vi kan inkluderas vårt arbetsbälte


Enkel tillit : leds av vårt sunda förnuft och det vi tar föregivet

Blind tillit: vi utesluter fakta som inte stämmer överens med vår uppfattning

Autentisk tillit : är den viktigaste att få grepp om när det kommer till omgivningen så är det att den är villig att se dina förutsättningar oavsett din bakgrund

För dig så innebär det att vi har en medvetenhet och reflektion att veta vilka förväntningar andra ha på dig, vad kan du lova och vad kan du hålla?!

När vi tar bort all form av ansvar och sjukskriver så glömmer vi vårt förtroende för oss själva kommer krympa om det inte utmanas, och små val och utmaningar blir fyllda av osäkerhet, för utmanas inte hjärnan så hittar den utmaningar i vardagen så du lättare förlorar tilliten till din förmåga så blir vägen till arbete kantat av osäkerhets och rädsla för att inte veta vad morgondagen kommer ge.

Mitt sätt att jobba blir att vi bygger det förtroendet och stödet med kunskap att klara att möta nya situationer med en kommunikations förmåga som stärker dig.
 

Vi kan ta emot förändringar om det planeras in och vi vet varför
 

För din karriär väcker ditt varför och vattnar din passion och engagemang så du växer dig stark nästa gång till det blåser.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln