KASHYAYA Skönhetsbloggande jurist

Min första gäst är en kvinna som inspirera mig att göra den här serien, för sen första gången jag träffade Kashayas så slog jag av hennes varma och glada utstrålning som smitta av sig.
 
 

Jag tillhör inte Blogg generationen och har de senaste året fått koll på instagram.
 Min favorit tidning när jag växte upp var Mitt livsnovell och det känns som blogg är en variant av den.
 

 Förutom att Kashayas är skönhetsbloggare på svenska Daisy beauty så är hon bokbloggare vilket låter jätteintressant, för böcker är det bästa sättet att utveckla din kreativitet för vi läser med ord men tänker i bilder.

Intresset och startskottet för bloggande kom 2009 och 2016 så börja hon även för Daisybeauty
Hon börja blogga för att få ett avbrott i sina studier och nu få mer färg på livet till hennes vardagliga jobb som jurist för mänskliga rättigheter för människor som behöver laglig vägledning inom psykiatrins djungel.
 
Ett jobb med mycket regler och ramar så med bloggen kan hon få utlopp för skaparglädjen och passionen för starka färger

Jag hade med mig makeup men eftersom Kashayas är skönhetsbloggare så fanns det lite annat att välja mellan som paletter i snygga förpackningar och ögat valde två paletter från
 
Juvia's Place

.De går inte att köpa i Sverige men beautybay så hittar du dem lätt, och det går både fort och lätt att beställa.

https://www.beautybay.com/l/juviasplace/

Skuggorna var lätta att jobba med, vissa fick jag arbeta upp men det kan mer vara en fördel när det är starka färger,
när vi var klara så kom hennes glada man in och gav sin bedömning och jag fick klart godkänt med mina färgskiftningar så han är ju helt klart en stjärna i mina ögon.
 

Fråga lite om hur det är att blogga och det krävs en del planering och inspiration att kunna skriva upp till 5 st inlägg i veckan,

Vi både tycker att fina bilder ökar textens kontext och det är bilderna på hennes nagellack som inspirerat 90% av mina nya inköp till min nagellacksamling.
Följ henne på  på https://www.daisybeauty.com/bloggare/kashayas-beauty/