LINA IVARSSON
GRUNDAREN FÖR PALINA

När jag bestämde för att början min arbetsinriktade rehabilitering så fick jag chansen hos svenska och Örebro baserade professionella skönhetsmärket Palina.

Grundaren och VD Lina Ivarsson som även är en vän och kollega, är min nästa gäst för Glow it Forward.

Vi är båda entreprenörsjälar med en mission att sprida både kunskap och inspiration, visa att makeup är mer än ytaLina provade andra yrken innan hon tog steget och satsa på skönhetsbranschen som IT och resebranschen men när rätt tillfälle gavs så valde hon att satsa på sin dröm

Att vara entreprenör då gäller det att hitta sina drivkrafter, för de kommer behövs när du stöter på motgångar för att kunna ta vara på lärdomen i motgången.
 

Starta företag så är det bra om du är helt klar över vilket behov du kan uppfylla, och samla en bank av människor, kunskap och erfarenheter som delar ditt driv och engagemang
 

Det är viktigt att vara flexibel, när Lina stötte på ett problem i sin verksam och lösningen inte fanns så skapade hon det hon trodde kunden behöver.
 

Hon tog fram ett hudvänligt makeupmärke så om kunde samarbete med skönhetsbehandlingar.
 

Det har varit hårda val och beslut att ta på vägen, då prioriteringar för karriären har gått ut över andra saker men har du en klar vision så kommer det att återgäldas på vägen.

Idag har hon två barn en underbar dotter Molly och så företaget Palina ,

Viktigaste rådet Lina vill ge är att ha roligt på vägen för det krävs för att motivation och hålla sig på bannan.
 

Hon satsade och tog fram framtidens hudvård och tävlade stenhårt med de stora jättarna och blev årets lansering.

 

Så ibland behöver vi satsa och så får vi lära oss saker på vägen,
och motgångar är inte hinder det är vägledning!

 
 
 
 
 

loading...


Även om jag inte är makeupartist för Palina längre så finns det alltid kvar hos mig och är oerhört tacksam för den tiden.

Jag fick modet att satsa på mitt nästa steg tack vare den chansen att utvecklas med  att finslipa mina makeupkunskaper, service och passion för kundutveckling Deltagarna i Smink på Recept kommer få lära sig en hudvårdsrutin och förstå sin hudtyp ifrån 
Palina skinphilosophy 

https://www.palina.se/

Bilderna är mina inspirationsbilder
Bilderna är mina inspirationsbilder