FENIXBANDET CANCER REHAB
 

Vid cancersjukdom så är det inte över för att behandlingarna tar slut, utan då börjar ett långt och hårt jobb att återanpassa sig till att leva med nya livsvillkor

Det gäller inte bara den drabbade utan den läkande processen innefattar hela familjer, stöd på arbetsplatser , få hjälp och stöd att ge råd hur barn och tonåringar ska få bättre kommunikation.
För med cancersjukdom så är det viktigt att den psykiska hälsan får rätt omsorg, många av de insatser som behövs finns det inte resurser till.
 

Fenixbandet vill förändra det genom att vi tillsammans jobbar för en hållbar rehabilitering och väg till framtiden


Kan vara få hjälp att hitta en sysselsättning, kontakt med myndigheter, förmedla kunskap och kontakter inom skolan, få tillfälle att resa bort med familjen.

Samtidigt skapa forum och plattformar där vi kan mötas och dela erfarenheter och få råd.
 
Stockholm beautyweek är först ut att introducera Nadira Winbladh som berättar mer om hennes resa och beslutsamhet att hitta en skräddarsydd lösning som passar så många behov det går.

https://www.fenixbandet.se/

Min roll är Makeup och Marknadschef med mål att sprida information och inspierationen, vara grundstommen i projekt och kampanjer, jag ser så framemot att vara del av detta guldteam av krafter

 

Grundare och general för Fenixbandet och modell för cancerrehab
Grundare och general för Fenixbandet och modell för cancerrehab